Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

**************************************************************

Huom! Kysymykset ja tiedustelut sähköpostiin bitlex(at)wippies.fi lomakkeet ohjattu olemattomaan osoitteeseen roskapostittajien takia!

*******************************************************

Apua ja neuvoja asunto- ja kiinteistökauppaan sekä rakentamisen ongelmatilanteisiin!

Voit säästää selvää rahaa hoitamalla asuntosi tai kiinteistösi myynnin itse, apua ja neuvoja saat näiltä sivuilta. Myös kaikkea muuta asumiseen, rahoitukseen, rakentamiseen ym. liittyvää sekä ajankohtaisia artikkeleita ajankohtaisista asioista.

Näiltä sivuilla saat tietoa ja linkkejä asuntokaupan toteuttamiseen omatoimisesti, ja jos tarvitset yksityiskohtaisempaa neuvontaa, ota yhteyttä alla mainittuun sähköpostiin. Neuvoja antaa asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistunut, LKV-tutkinnon suorittanut lakimies. Kysyä voit myös asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvistä riita-asioista.

Jos päätät suoritua myynnistä itse, kannattaa uhrata pieni summa siihen, että lakimies tarkastaa asiakirjat ja ehdot!

Voit säästää väityspalkkiossa! Teemme asuntosi esittelyyn ko. asunnosta omat kotisivut tarvittavine asiakirjatietoineen ja yhteydenottolomakkeineen, esittelet asuntosi itse ja avun kauppakirjoihin ym. saat meiltä. Kysy hinnoista tästä!

7000 euroa menee helposti hukkaan asuntokaupassa  

Välittäjän käyttäminen asuntokaupoissa on käytäntö, jota harva pysähtyy miettimään. Kauppatieteen tohtori Ari Hyytinen pysähtyi ja totesi, että välittäjän käyttö maksaa helposti tuhansia euroja. Säästyneet eurot voisi tohtorin mielestä käyttää hyödyllisemmin vaikkapa lainanlyhennyksiin. Lue: Taloussanomat 17.09.2010.

Unelmakoti vei rahat ja hermot, puolison ja lapset

Omakotiunelman rakentaminen on armoton rumba, jossa menee rahat ja hermot – ja joskus avioliittokin. Edullisen pakettitalon ostaja luulee saavansa avaimet käteen, mutta päätyy itse rakennusmestariksi, ja hintakin kolminkertaistuu ennen kuin muuttopäivä koittaa. Kaupan päällisiksi tulee vielä rakennusvirheitä ja kosteusongelmia. Lue millainen savotta talon rakentaminen on. Lue: Taloussanomat 22.05.2011

Pyydä nyt meiltä rakennus- ja talopakettiriidoissa kokeneen lakimiehen edullinen ohje, miten menetellä kun olet päättänyt rakentaa tai hankkia talopaketin, säästääksesi hermojasi, aikaasi, rahaasi ja parisuhteesi! Ohjeiden hinta vain 10 € + alv. Ohjeet tilaat helposti tästä!

Sivustoa kehitetään koko ajan, joten uusia alueita, sivuja ja linkkejä lisätään jatkossa, sekä palautteen että kysymysten perusteella.

LInkit ovat alleviivattuja, takaisin pääset takaisin, backspace tai <- näppäimellä!

PS: Laittakaa palautetta, jos löytyy virheitä tai toimimattomia linkkejä tai muuta epäselvää tai siten ilmaistua! Kiitos

Neuvoja ja ohjeita sähköpostista:

Lawnet@netti.fi

Neuvoja velkojille                               Credlex

ja velallisille                                   Debtlex

 

***

©2020 bitlex - suntuubi.com